Krunoslav Rendulić za Kompas: U Hercegovini me fasciniraju pune crkve

Krunoslav Rendulić za Kompas: U Hercegovini me fasciniraju pune crkve

Link na izvornu vijest

„Hrvati u Hercegovini su svi katolici, za ovo područje je normalno da svi idu na misu. Jednostavno kada dođete na misu u osam, 11.00 ili 18.00 sati crkva je uvijek puna i to me fascinira – u Slavoniji to nije slučaj“, kazao je Rendulić koji je inače rođeni Slavonac.  

Na pitanje o mentalitetu Mostaraca i ima li nešto što ga živcira u gradu rekao je kako mu ništa ne smeta. Ipak naglasio je kako grad na Neretvi što se tiče mentaliteta možemo nazvati malim Splitom. „Kada napravimo izmjene u utakmici koje preokrenu susret, onda je trener veličanstven, kralj, mađioničar. Kada napravi izmjene u nekoj drugoj utakmici, pa kad ne povedete, onda trener nema pojma. Isto je i u Šibeniku bilo.“ Dodao je kako je trenerski posao takav i tko nije spreman na kritike ne treba se baviti tim poslom.

Više o svemu u videu emisije Kompas.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?