Na tiskovnoj u Izviđaču najavljeni susreti protiv Gračanice i Chamberya

Na tiskovnoj u Izviđaču najavljeni susreti protiv Gračanice i Chamberya

Link na izvornu vijest

Na tiskovnoj u Izviđaču najavljeni susreti protiv Gračanice i Chamberya

Rukometaši Izviđača u šest će dana odigrati tri teške utakmice, dva derbija i europski nastup protiv Chamberya. Nakon sinoćnje utakmice u Trebinju gdje u skauti minimalno izgubili (24:25), sutra ih čeka još jedan derbi, u Ljubuški stiže vodeća momčad na ljestvici, Gračanica, a u utorak je utakmica 3.kola Europa lige protiv Chamberya.
 

Na konferenciji za novinare uoči ovih utakmica govorili su trener Toni Čolina i krilni igrači Marijan Šaravanja i Edvin Đelilović.

Izviđač je „prosuo“ bodove sinoć u Trebinju, pod kraj susreta nije realizirao nekoliko zicera, od čega i jedan sedmerac što su domaćini iskoristili i minimalno slavili. Trenera brine sudački kriterij koji nije bio na razini, suci su dozvoljavali (pre)grubu igru bez ikakva sankcioniranja što nije dobro, ne samo za Izviđač, jer se u takvim situacijama dešavaju ozljede, uglavnom ključnih igrača. No, za neko „kukanje“ i osvrtanje unazad nema vremena jer dolaze druge obveze, već sutra u goste stiže vodeća Gračanica. Bit će teško jer je Gračanica iskusnija ekipa, ali i Izviđač ima što reći, igra na svom terenu i uz podršku publike može pasti i Gračanica, smatra trener Čolina.

I Marijan Šaravanja i Edvin Đelilović također smatraju da je podrška s tribina često i presudna, a igrači će dati sve od sebe kako bi Izviđač još jednom slavio.

Što se tiče utakmice sa Chamberyem trener Čolina vidi priliku da Izviđač i u Europi ostvari dobar dojam i rezultat. Uz podršku s tribina i uz zalaganje kao protiv Fuchsea u prvom poluvremenu Izviđač može igrati protiv svakoga. Slično misle i Izviđačeva krila koji kažu da se na takvim utakmicama „leti“, da se ne misli o umoru i slično, pa ne treba ni sumnjati da će zalaganje biti na maksimumu.

Utakmica Izviđač – Gračanica igra se u petak, 10.studenog u 18,00 sati u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom, a utakmica 3.kola Europa lige Izviđač – Chambery igra se u utorak 14.studenog u 20,45 sati.

 
 

Objava Na tiskovnoj u Izviđaču najavljeni susreti protiv Gračanice i Chamberya pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?