Božićni domjenak u hotelu Brotnjo

Božićni domjenak u hotelu Brotnjo

Link na izvornu vijest

Božićna čarolija & druženje

Blagdansko razdoblje je vrijeme za zajedništvo i zahvalnost. Stoga vas pozivamo da stvorite nezaboravan trenutak za svoje djelatnike ili poslovne partnere proslavom božićnog domjenka u našem hotelu.

Blagdanska čarolija u našim dvoranama popunit će topli ambijent te stvoriti atmosferu u kojoj će se svi osjećati posebno.

U ponudi su:
– klasični domjenak
– cocktail domjenak
– catering domjenak

Od dekoracija do glazbenog programa, brinut ćemo se o svakom detalju kako biste vi mogli uživati u nezaboravnom doživljaju.

Osim domjenka, moguće je rezervirati i sobe za vaše partnere po posebnim promotivnim cijenama.

Za više informacija i rezervacije kontaktirajte nas:
+387 36 640 036 +387 63 891 978
[email protected]
www.hotelbrotnio.ba

The post Božićni domjenak u hotelu Brotnjo appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?