Još jedna pozitivna priča iz grudskog vrtića Sv. Filip Neri

Još jedna pozitivna priča iz grudskog vrtića Sv. Filip Neri

Link na izvornu vijest

Uvijek nam vrtićke priče izmame suzu, podsjete nas na prave životne vrijednosti. Kroz sljedeću priču pokazalo se zaista, da je dijete najljepši biser našeg mora ljubavi.

Ljubav koju tete imaju za djecu iz Dječjeg vrtića Sveti Filip Neri iz Gruda je neopisiva. Djeca i roditelji su više nego oduševljeni njihovim jedinstvenim pristupom prožetim molitvom i pjesmom.

Pozornost javnosti nedavno su privukli igrokazom Put Križa. S puno truda i strpljenja tete su pripremile kostime i vježbale uloge s mališanima. Ni rezultat nije izostao jer je video pogledan više od 200 000 puta, a reakcije su bile divne.

Pozvani su u studio Radio Marije u Međugorju kako bi u  programu uživo molili krunicu. Dirnuli su srca kako djelatnika tako i slušatelja, a tete i roditelje učinili ponosnima. (https://www.facebook.com/RadioMarijaBiH/videos/891079362508995/?mibextid=YxdKMJ)

Svake prve subote u mjesecu ih možete pratiti u programu od 16:15h.

Neka ova pozitivna priča bude poticaj nama odraslima da djeci uvijek iskazujemo ljubav, potporu i odgajamo ih kroz vjeru.

 

Post Još jedna pozitivna priča iz grudskog vrtića Sv. Filip Neri je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?