U ponedjeljak dijelovi Posušja bez struje

U ponedjeljak dijelovi Posušja bez struje

Link na izvornu vijest

„Elektroprivreda HZ HB” d.d. Mostar, poslovnica „Elektro-Posušje” obavještava svoje potrošače, da će u ponedjeljak 13. studenoga zbog radova na kabelskom odvodu KO 10 kV Meljakuša doći do prekida u napajanju električnom energijom u vremenu od 8.30 satido 11.30 sati. Bez napajanja električnom energijom će biti svi potrošači na lokalitetu Meljakuše 2 (sve ulice južno od restorana Lovački dvor), ulica Ante Brune Bušića, ulica Blage Zadre, Šege i Rižinovići.

„U slučaju ranijeg završetka radova prekid opskrbe će biti kraći, a u slučaju lošeg vremena radovi se odgađaju. Molimo cijenjene potrošače za razumijevanje”, priopćeno je iz Elektre Posušje.

Radioposusje.ba

Objava U ponedjeljak dijelovi Posušja bez struje pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?