Izviđač nakon rovovske borbe srušio i Gračanicu

Izviđač nakon rovovske borbe srušio i Gračanicu

Link na izvornu vijest

Samo dva dana nakon teškog gostovanja u Trebinju rukometaši Izviđača smogli su snage pobijediti vodeću momčad lige Gračanicu 34:32 (16:17).

Od početka se vidjelo da su se sastale dvije ravnopravne momčadi, ponajbolje u ligi, i da će do posljednjeg zvuka sirene biti gusto. Prvih desetak minuta igralo se gol za gol, u 10.minuti bilo je 5:5, a pet minuta kasnije gosti su imali plus dva, 6:8. Domaćini su stigli prednost gostiju u 21.minuti kad je bilo 10:10, a u istoj minuti Izviđač je i poveo 11:10. U tim minutama skaute je u igri držao vratar Haris Suljević koji je „skinuo“ šest udaraca u prvih 30.minuta. Međutim, čvrsti i borbeni gosti brzo su uzvratili i na odmor otišli s golom prednosti 16:17.

Početkom drugog poluvremena Gračanica je dva puta imala dva gola prednosti, 17:19 u 33.minuti i 21:23 u 40-oj. Skauti su nošeni navijanjem s tribina sustigli prednost gostiju i poveli 24:23 u 43.minuti, a tri minute kasnije bilo je 26:24. Valja istaknuti vratara skauta Marka Čuljka koji je u desetak minuta obranio čak šest udaraca što je u dobroj mjeri pomoglo da skauti odu na dva, odnosno, tri gola razlike, a briljirao je Diano Ćeško koji je u nastavku zabio sedam golova. Od tada se igralo gol za gol, da bi Izviđač u posljednjih pet minuta ušao s plus tri i do kraja sačuvao prednost za veliko slavlje u dvorani.

U redovima Izviđača najbolji strijelac bio je Diano Ćeško s 9 golova, Filip Odak, Edvin Đelilović i Matej Šimić zabili su po 6, a Ivano Pavlović 4 gola. Haris Suljević je imao 7 obrana, Marko Čuljak 6, a Aldin Alihodžić skinuo je jedan sedmerac. Kod Gračanice je odskakao kapetan Omer Mehmedović s 15 postignutih golova (7 sa 7 metara), a Luka Karanović i Dino Hamidović postigli su po 3. Vratar Maid Džanbegović imao je 8 obrana.

Mile Kraljević/Radio Ljubuški

Objava Izviđač nakon rovovske borbe srušio i Gračanicu pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?