NE MOGU SAKRITI OSMIJEHE: SRBIJANSKI GLUMAC PRVI PUT SNIMLJEN U JAVNOSTI S 39 GODINA MLAĐOM DJEVOJKOM

NE MOGU SAKRITI OSMIJEHE: SRBIJANSKI GLUMAC PRVI PUT SNIMLJEN U JAVNOSTI S 39 GODINA MLAĐOM DJEVOJKOM

Link na izvornu vijest

NE MOGU SAKRITI OSMIJEHE: SRBIJANSKI GLUMAC PRVI PUT SNIMLJEN U JAVNOSTI S 39 GODINA MLAĐOM DJEVOJKOM

Ristovski se nedavno razveo od svoje supruge Danice s kojom je u braku bio 42 godine, a novu vezu s glumicom Anicom Lazić potvrdio je za medije.

Njih dvoje zajedno su glumili u filmu ‘Dream Team‘, a sada i u seriji ‘Popadija‘. Ona snima film “Ruski konzul’, a prema podacima s njenih društvenih mreža, studirala je psihologiju u Italiji, tačnije, u Padovi. Završila je jednu beogradsku gimnaziju, kao i muzičku školu.

Glumac je prošlog mjeseca na svom Instagram profilu, gdje broji 12.000 prijatelja, objavio i prvu zajedničku fotografiju s kratkim opisom: ‘Anica’, te je dodao i emoji srca. Ipak, Ristovski je ograničio mogućnost komentiranja ove objave.

(Story.hr)

The post NE MOGU SAKRITI OSMIJEHE: SRBIJANSKI GLUMAC PRVI PUT SNIMLJEN U JAVNOSTI S 39 GODINA MLAĐOM DJEVOJKOM first appeared on Hayat.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?