FT | Kraj susreta na Mokrom Docu

FT | Kraj susreta na Mokrom Docu

Link na izvornu vijest

Od povratka Posušja u prvoligaško društvo, Sarajevo je momčad koja im najmanje ‘leži’. Sedam susreta odigrali su s momčadi iz Sarajeva do večerašnje utakmice i ubilježili svih sedam pobjeda uz nestvarnu razliku pogodaka – Posušje je postiglo samo jedan gol, a primilo ih čak 17. Taj niz Sarajevo je nastavilo i večeras upisavši još jednu pobjedu bez primljenog gola.

Utakmicu je malo bolje otvorilo Posušje i u prvih desetak minuta izvelo tri udarca iz kuta. João Erick iz slobodnog udarca snažno je šutirao, ali je lopta otišla uz vratnicu. U 30. minuti Sabrija Topalović pokazao je slobodni udarac za Sarajevo, iako prekršaja nad Adalbertom Peñarandom nije bilo. On je prevario suca, a Mirza Mustafić iz tog slobodnog udarca prevario je Franka Kolića za vodstvo Sarajeva.

Bilo je to poluvrijeme prekida pa je i Posušje imalo još jednu priliku. Karlo Kamenar je u 35. minuti izveo slobodan udarac, Gabrijel Boban bio je najviši u skoku, šutirao glavom, savladao vratara, ali vratnica je bila na strani Sarajeva i ispriječila se za izjednačenje, kao i blok gostujućih nogometaša kada je na asistenciju Dominika Begića šutirao Erick.

Bez ozbiljnijih prilika ušlo se u nastavak utakmice, a domaći su u 74. minuti nakon ubacivanja Ericka imali priliku preko Kamenara, ali je Šahinović zaustavio njegov pokušaj glavom, kao i ostale pokušaje, pa je sarajevska momčad upisala novu pobjedu protiv Posušja bez primljenog gola. Sarajevo će barem nakratko biti na drugom mjestu, dok Posušje ostaje na osmom, uz stvaranje sve veće bodovne gužve na dnu ljestvice među klubovima koji se bore za ostanak.

Objava FT | Kraj susreta na Mokrom Docu pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?