OČUH OBJAVLJIVAO VIDEO MODRE BEBE: DAN PRIJE HAPŠENJA KAČIO UZNEMIRUJUĆE SNIMKE, HVALIO SE BAHATIM PONAŠANJEM

OČUH OBJAVLJIVAO VIDEO MODRE BEBE: DAN PRIJE HAPŠENJA KAČIO UZNEMIRUJUĆE SNIMKE, HVALIO SE BAHATIM PONAŠANJEM

Link na izvornu vijest

Prije samo nekoliko dana, uoči razotkrivanja strašne priče iz Kraljeva, Aleksandar K. je na društvenim mrežama objavio snimak bebe u naručju svoje majke Ivane I. (19). Blic” je došao u posjed video snimka na kojem se vidi kako beba ima modrice na licu.

Dok u pozadini ide radosna dječja muzika, na snimku se vidi kako beba na svom licu ima modrice, gotovo cijeli obraz joj je plav i otežano diše.

Snimak je objavljen 6. novembra, a nije poznato da li je tog dana i nastao.

Pored ovog snimka, ono što dodatno uznemirava je i to što se na društvenim mrežama oglasila i Ivana I., majka bebe.

Ona je na dan kada je uhapšen Aleksandar K., dok je njena beba bila u bolnici, objavila svoju fotografiju uz ljubavnu pjesmu koja ide u pozadini.

Nedjelju dana prije nego što je slučaj otkriven ona je objavljivala snimke sebe i bebe, a komentare im je ostavljao Aleksandar K.

  • Volimo tatu – napisala je Ivana njenom suprugu i očuhu njene kćerke.

Strašna istina je otkrivena nakon što je beba primljena u bolnicu sa brojnim jezivim povredama – prelomom nadlaktice, prelomom ključne kosti, hematomom na glavi, prelomom rebara i unutrašnjim krvarenjem.

  • Bebu je majka dovela u Dom zdravlja u Kraljevu, u Službu pedijatrije. Medicinska sestra je otkrila da beba ima čudnu boju lica. Daljim pregledom primjećena je asimetrija ramena. I odmah je prijavila da nešto nije u redu – kaže izvor iz kraljevačke bolnice.

(Blic)

The post OČUH OBJAVLJIVAO VIDEO MODRE BEBE: DAN PRIJE HAPŠENJA KAČIO UZNEMIRUJUĆE SNIMKE, HVALIO SE BAHATIM PONAŠANJEM first appeared on Hayat.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?