Sabatina 2023: Podrumi Andrija okrunjeni brojnim nagradama na prestižnom vinskom natjecanju

Sabatina 2023: Podrumi Andrija okrunjeni brojnim nagradama na prestižnom vinskom natjecanju

Link na izvornu vijest

U subotu je završila Sabatina 2023. gdje su okrunjeni najbolji vinari i vinogradari koji su se predstavili sa svojim najboljim proizvodima.

Na poznatom događaju nastupila je i Hercegovačka vinarija – Podrumi Andrija d.o.o. koji su se u dvije kategorije okitili sa sedam prestižnih nagrada.

Dvije nagrade odnijeli su u kategoriji jakih alkoholnih pića gdje su se predstavili sa vinjakom i travaricom.

Tako su postali šampioni kvalitete jakih alkoholnih pića sa pićem VINJAK VS ANDRIJA, dok su se sa zlatnom medaljom za kvalitetu proizvoda predstavili s travaricom.

U kategoriji buteljiranih vina pokupili su čak pet nagrada.

Predstavivši Reserve Andrija 2016 postali su šampioni crnih suhih i polusuhih vina, dok je Vranac selekcija Andrija 2020. donio zlatnu medalju za kvalitetu proizvoda kao i Žilavka selekcija Andrija 2021.

Blatina selekcija Andrija 2018. kao i ona iz 2020. donijeli su srebrnu medalju za kvalitetu proizvoda ovim hercegovačkim vinarima.

Bljesak.info

The post Sabatina 2023: Podrumi Andrija okrunjeni brojnim nagradama na prestižnom vinskom natjecanju appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?