Odbojkašice Libera pružile dobar otpor curama iz vodećeg HOK Široki Brijeg

Odbojkašice Libera pružile dobar otpor curama iz vodećeg HOK Široki Brijeg

Link na izvornu vijest

Odbojkašice ljubuškog Libera su u sklopu 5. kola Lige Hercegovine protekli vikend gostovale kod HOK Široki Brijeg.

Igrajući u tri standardne kategorije djevojčice (2011/12) su prvi put poražene ove sezone rezultatom 2:0 u setovima (25:14, 25:17).

Mlađe kadetkinje, također, rezultatom 2:1 ( 25:7; 22:25 i 15:8), a s istim ishodom su završile ovaj sportski susret i kadetkinje 2:1 (25:11; 22:25 i 15:12).

U narednom razdoblju odbojkašice Libera očekuje susret s OK Troglav iz Livna kao i odlazak u Tomislavgrad na susret s OK Delminium.

Izvor: Facebook/Odbojkaški klub Libero Ljubuški

Radio Ljubuški

Objava Odbojkašice Libera pružile dobar otpor curama iz vodećeg HOK Široki Brijeg pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?