Poskoci rasturaju – Anamarija Miličević najbolja kadetkinja

Poskoci rasturaju – Anamarija Miličević najbolja kadetkinja

Link na izvornu vijest

“2. Otvoreni kup FBIH” pod pokroviteljstvom korejskog Ambasadora održao se u subotu 11. studenog u Sarajevu. Na ovom natjecanju nastupilo je više od 500 natjecatelja iz Srbije, Crne Gore i BiH, a među njima i članovi TKD kluba „Poskok“ iz Posušja koji izborili ukupno pet medalja.

Taekwondo klub „Poskok“ iz Posušja nastupio je s pet natjecatelja u A klasi koji su se izborili za pet medalja: dvije zlatne, jednu srebrnu i dvije brončane.

Najuspješnija je bila Anamarija Milićević koja je kroz četiri uvjerljive pobjede rezultatima 2:0 u rundama došla do zlatne medalje u kategoriji do 51 kg i osvojila pehar za najuspješniju kadetkinju u A klasi.

Zlatnu medalju je osvojio i Marko Bakula s dvije pobjede u kategoriji mlađih kadeta do 30 kilograma. Srebrnu medalju s jednom pobjedom je osvojio Dominik Jukić u kategoriji juniora do 63 kg. Brončane medalje su osvojili Mija Begić u kategoriji mlađih kadetkinja do 27 kg i Šimun Topić u kategoriji kadeta do 53 kg koji je ostvario jednu pobjedu.

Posuške kadetkinje su osvijile ekipno treće mjesto, dok je posuški klub zauzeo odličnu šestu poziciju ukupnog poretka od 37 klubova koji su nastupili na turniru.

Posuške borce ovaj put je vodila trenerica Mihaela Senjak. Ovo je ujedno bila i posljednja proba posuških taekwondoaša pred nastup na Balkanskom prvenstvu koje se održava u Sarajevu krajem ovog mjeseca. „Čestitamo mladim sportašima i njihovoj trenerici na odličnim rezultatima na Kupu i želimo im puno uspjeha na nadolazećem Prvenstvu.“, priopćeno je iz TKD kluba „Poskok“ Posušje.

Radioposusje.ba

Objava Poskoci rasturaju – Anamarija Miličević najbolja kadetkinja pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?