Trinaest medalja za KK Široki na Mostar Openu

Trinaest medalja za KK Široki na Mostar Openu

Link na izvornu vijest

6. MOSTAR OPEN
Danas je u Mostaru u organizaciji karate kluba Bjelopoljac održan 6.Mostar Open, međunarodni karate turnir. Ove godine na turniru je sudjelovalo 55 klubova iz 4 države i ukupno 850 prijavljenih natjecatelja.
Karate klub ŠIROKI nastupio je sa 15 natjecatelja i osvojio 13 medalja i to 3 zlata, 3 srebra i 7 bronci.
Zlato su osvojili David Sesar i Laura Bilać u dvije kategorije,
srebrni su bili Tomo Sesar, Mia Zovko i Karlo Bilać,
a brončani  su bili Antonija Knezović, Ante Zovko, Matej Sesar, Nikolina Lasić, Vladimir Naletilić, Gabrijel Bilać i Marko Brkić.

The post Trinaest medalja za KK Široki na Mostar Openu first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?