28. Širokobriješka večer u Zagrebu uz Poker band, Matu Bulića i KUD Crnač

28. Širokobriješka večer u Zagrebu uz Poker band, Matu Bulića i KUD Crnač

Link na izvornu vijest

 

Zavičajna zajednica Široki Brijeg za sve Širokobriježane i prijatelje Širokog Brijega organizira i ove godine u Zagrebu organizira Širokobriješku večer koja će se održati 24. studenog 2023. u restoranu Gastro Globus, Avenija Dubrovnik 15, Zagreb, s početkom u 20 sati.

Za sve goste i uzvanike pripremili smo bogat zabavni i kulturni program. Za glazbu će se pobrinuti Poker band iz Širokog Brijega, te poseban gost Mate Bulić. Tradicionalno će nam se pridružiti i studenti – folklor Zavičajnog kluba hercegovačkih studenata u Zagrebu, a za zvuk zavičaja pobrinuti će se članovi KUD-a Crnač. Goste i uzvanike očekuje kvalitetan program – bogata i raznovrsna tombola te mnogi drugi sadržaji i iznenađenja.

Vaša mjesta možete rezervirati kupovinom ulaznica u u iznosu 40€ za odrasle osobe i 20€ za studente na niže navedene kontakte gdje možete dobiti i sve dodatne informacije:

Veselimo se novom druženju u glavnom gradu svih Hrvata!

The post 28. Širokobriješka večer u Zagrebu uz Poker band, Matu Bulića i KUD Crnač first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?