Derbi u Mostaru: Zrinjski poražen s 3:0

Derbi u Mostaru: Zrinjski poražen s 3:0

Link na izvornu vijest

Večeras je odigran mostarski derbi u sklopu 14. kola Premijer lige BiH, a Velež je s 3:0 slavio protiv Zrinjskog u utakmici kojju su obilježili prekidi.

Haskić je pogodio za vodstvo Veleža, Guliashvili je dao gol za 2:0 te ponovno za 3:0.

Pobjedom se Velež priključio u borbu za vrh jer sada sa 25 bodova zauzimaju četvrto mjesto, piše sportsport.

Zrinjski sa 26 bodova ostaje treći, vodeći je Borac, a na drugom mjestu Sarajevu.

Čini se da će borba za titulu biti jako neizvjesna, baš kao i za samu Europu.

U prvom poluvremenu je nastupio prekid. Navijači su bacali baklje u teren, potom se Ultrasi sukobili s redarima, a zatim i s policijom. Sudac je odmah reagirao i igrače poslao u svlačionicu.

Pauza je trajala više od 20 minuta.

The post Derbi u Mostaru: Zrinjski poražen s 3:0 first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?