Provjerili smo koliko je beba rođeno u SKB Mostar do sada

Provjerili smo koliko je beba rođeno u SKB Mostar do sada

Link na izvornu vijest

Do sada je tijekom 2023. godine na Klinici za ginekologiju i porodništvo SKB Mostar rođeno 1638 beba.

Od 1638 novorođenčadi, 792 su djevojčice, a 846 dječaka, rekli su iz Ureda za odnose s javnošću SKB Mostar za Jabuka.tv.

Najviše beba rođeno je u srpnju188.

U kolovozu je rođeno 187 beba, dok su u lipnju na svijet došle 182 bebe.

Podsjetimo, u prvoj polovici ove godine rođeno je 896 beba. 

Protekla godine bila je rekordna kada govorimo o broju poroda u SKB Mostar budući da je obavljeno čak 1.855 poroda.Također, napomenimo kako je upravo u ŽZH zabilježen porast broja rođene djece u razdoblju od 2018. do 2022. godine.

Objava Provjerili smo koliko je beba rođeno u SKB Mostar do sada pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?