Zločin u Sarajevu: Usmrtio ženu koja ga ja napustila

Zločin u Sarajevu: Usmrtio ženu koja ga ja napustila

Link na izvornu vijest

E.M. je, kako se neslužbeno doznaje, napustila A.B. i odselila se iz njegovog stana te živijela u stanu u ulici Bosanska gdje je i usmrtio

U sarajevskom naselju Hrasno večeras je bilo opsadno stanje. Specijalna policija MUP-a SŽ blokirala je dio naselja jer se u jednom od stanova u ulici Aleja lipa skrivao ubojica A.B. (1989) koji je ranije tijekom dana usmrtio svoju partnericu E.M. (1992) čije je tijelo pronađeno danas u naselju Alipašino Polje.

Kako N1 neslužbeno doznaje, E.M. je napustila A.B. i odselila se iz njegovog stana te živijela u stanu u ulici Bosanska gdje je i usmrtio. Imali su četverogodišnjeg sina koji je otišao s njom.

Nakon što je usmrtio, sina je, prema neslužbenim informacijama, poveo sa sobom u stan u ulici Aleja lipa. Nakon što su ga policijski službenici MUP-a SŽ locirali, trajali su pregovori kako bi spasili dijete. Pregovori su trajali duže, ali su završili uhićenjem osumničenog u 20:10 sati.

Dijete je spašeno i dobrog je zdravstvenog stanja.

Motiv ubojstva nije poznat. Detaljnije informacije bit će priopćene ujutro.

poster
Naime, policijski službenici su u stanu, u ulici Bosanska, pronašli beživotno tijelo E. M. (1992). Liječnik Zavoda za hitnu medicinsku pomoć je utvrdio smrt u 15:00 sati.

Muškarac se skrivao na teritoriji općine Novo Sarajevo.

– Utvrđeno je da je smrt nastupila nasilnim putem. Zbog osnova sumnje da je izvršio kazneno djelo Ubojstvo u 20.10 sati, u ulici Aleja Lipa, na području općine Novo Sarajevo, slobode je lišen A.B. (1989). Pod nadzorom tužitelja Županijskog tužilteljstva SŽ, policijski službenici Uprave policije MUP-a SŽ poduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju dokumentiranja ovog kaznenog djela – naveli su iz MUP-a SŽ.

Kako saznaje Avaz, on je ubio ženu iz pištolja.

The post Zločin u Sarajevu: Usmrtio ženu koja ga ja napustila first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?