Pokrenut postupak protiv vatrogasca koji je bakljom gađao navijače Zrinjskog

Pokrenut postupak protiv vatrogasca koji je bakljom gađao navijače Zrinjskog

Link na izvornu vijest

Pokrenut je postupak protiv vatrogasca koji je bakljom gađao navijače Zrinjskog, potvrdio je za Bljesak.info Petar Jurić, zapovjednik vatrogasne postrojbe Mostar.

”Od svojih nadležnih sam dobio zahtjev za očitovanje i poduzimanje aktivnosti. Postupak je pokrenut, sada idemo u sve početne radnje koje idu po poroceduri, utvrđivanje činjenica i odgovornosti”, rekao je Jurić.

Naime, susret Zrinjskog i Veleža u 14. kolu BiH Premier lige u Mostaru su obilježili veliki neredi te su između ostalog ‘isplivale’ i snimke vatrogasca koji bakljama gađa tribine. I gradski vijećnici su, na 37. Sjednici Gradskog vijeća Mostara uputili inicijativa da se pokrene disciplinski postupak protiv vatrogasca a o svemu su se oglasili i iz HŠK Zrinjski Mostar koji su na službenoj Facebook stranici, osudili niz događaja na ovoj utakmici.

”Najoštrije osuđujemo te od nadležnih institucija tražimo službeno reagiranje zbog frapantnog i kazneno odgovornog ponašanja vatrogasaca koji su upaljenim bakljama gađali navijače HŠK Zrinjski, što je, nedvojbeno, također moglo dovesti do teških ozljeda, a naravno da moramo osuditi i ponašanje dijela navijača FK Velež s tribine Zapad koji su kamenjem gađali gostujući sektor što je za posljedicu imalo ozljede glave dvojice navijača HŠK Zrinjski kojima je pomoć ukazana u SKB Mostar”, istaknuli su ranije iz kluba.

Podsjetimo, na posljednjem gradskom derbiju, FK Velež je uvjerljivom pobjedom od 3:0 slavio protiv gradskog rivala HŠK Zrinjski, a derbi su više obilježile “akcije” oko terena nego na samom terenu. 

Objava Pokrenut postupak protiv vatrogasca koji je bakljom gađao navijače Zrinjskog pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?