POTVRĐENO: IZ POJASA GAZE USPJEŠNO EVAKUISANA 42 BH. DRŽAVLJANA

POTVRĐENO: IZ POJASA GAZE USPJEŠNO EVAKUISANA 42 BH. DRŽAVLJANA

Link na izvornu vijest

POTVRĐENO: IZ POJASA GAZE USPJEŠNO EVAKUISANA 42 BH. DRŽAVLJANA

  • Nakon višesedmičnih napora svih aktera i institucija uključenih u kompleksni proces evakuacije, danas su na egipatsku stranu iz Gaze prešle 42 osobe koje imaju državljanstvo BiH ili su u srodstvu sa bh državljanima. Zbog nemogućnosti da dođu do granice jedan dio se nije uspio danas evakuisati.

Ministarstvo vanjskih poslova Bosne i Hercegovine nastavlja pratiti putem članova Kriznog štaba Ministarstva i naših ambasadora, razvoj događaja u procesu evakuacije iz Gaze-navodi se u saopćenju.

(MVP BiH/ I.S.)

The post POTVRĐENO: IZ POJASA GAZE USPJEŠNO EVAKUISANA 42 BH. DRŽAVLJANA first appeared on Hayat.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?