Posušje i ove godine ima natjecateljicu na najpoznatijem dječjem festivalu u BiH

Posušje i ove godine ima natjecateljicu na najpoznatijem dječjem festivalu u BiH

Link na izvornu vijest

Hrvatski cheerleading klub Posušje i ove godine ima predstavnicu na festivalu dječjeg glazbenog stvaralaštva „Mali Kompozitor” koji će se održati u ponedjeljak 20. studenog u Banja Luci.

Ove godine Posušje predstavlja Gabrijela Pavković, članica Hrvatskog cheerleading kluba Posušje. Predstavit će se pjesmom “Cirkus”, a za nju možete glasati putem SMS-a na broj 091/51-01-01 GL 8. (GL razmak 8) i svojim glasom pomoći našoj Gabrijeli da osvoji što bolje mjesto.

Festival ,,Mali kompozitor” je jedini dječji glazbeni festival u BiH u kojem djeca sudjeluju u svakoj njegovom djelu: pišu tekstove, izvode kompozicije i jedini su žiri na festivalu.

Osnovni cilj festivala je afirmacija glazbenog i literarnog stvaralaštva, potaknuti kreativnost kod djece i motivirati ih za daljnji rad.

Našoj Gabrijeli želimo puno uspjeha i lijepih uspomena sa Festivala, a dobar plasman može ostvariti i s našom pomoći i glasanjem putem SMS-a na broj 091/51-01-01 GL 8. (GL razmak 8).

Podsjetimo, Posušje je i prošle godine imalo malu predstavnicu na ovom festivalu. Bila je to Ana Čutura koja je s pjesmom pod nazivom „Voćna pjesma“, osvojila treće mjesto po glasovima publike.

Radioposusje.ba 

Objava Posušje i ove godine ima natjecateljicu na najpoznatijem dječjem festivalu u BiH pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?