<div>FOTO&VIDEO: Zbor Sv. Kata- Ljubuški na susretu zborova u Posušju</div>

FOTO&VIDEO: Zbor Sv. Kata- Ljubuški na susretu zborova u Posušju

Link na izvornu vijest

<div>FOTO&VIDEO: Zbor Sv. Kata- Ljubuški na susretu zborova u Posušju</div>
U Posušju, pod sv. misom koju  je slavio fra Ivan Landeka st., održan je susret mješovitih zborova: sv. Kata- Ljubuški, sv. Cecilija – Mostar, Krista Kralja- Čitluk, sv. Cecilija- Široki Brijeg, sv. Ivan Krstitelj- Ružići, fra Grge Martića- Posušje, sv. Mihovila – Drinovci, Kraljice Mira- Međugorje i sv. Stjepana prvomučenika – Čerin.
Zajedničkim pjevanjem na ovom susretu pod sv misom željeli su pokazati ujedno koji je i cilj svih njihovih proba, a to je slavljenje euharistije, iskren i pobožan duh koji slavi najponiznijeg Kralja svijeta- Isusa Krista. Druženje je nastavljeno uz pjesmu u svadbenom salonu Stević. Obilje blagoslova svim zborovima u njihovu daljnjem radu.
 

Objava FOTO&VIDEO: Zbor Sv. Kata- Ljubuški na susretu zborova u Posušju pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?