HAMAS TVRDI DA JE UNIŠTIO 60 IZRAELSKIH VOJNIH VOZILA U GAZI U POSLJEDNJA 72 SATA

HAMAS TVRDI DA JE UNIŠTIO 60 IZRAELSKIH VOJNIH VOZILA U GAZI U POSLJEDNJA 72 SATA

Link na izvornu vijest

Abu Obeida, glasnogovornik brigada Al-Qassam, naveo je da je među ciljanim izraelskim vojnim vozilima deset bilo uključeno u napade u posljednja tri dana.

Obeida sumnja da je izraelska vojska bombardovala svoje vojnike pod sumnjom da su ih uhapsili borci Hamasa.

Također je napomenuo da se vode “žestoki sukobi” sa izraelskim snagama u nekoliko područja širom Pojasa Gaze.

Najmanje 66 izraelskih vojnika ubijeno je od početka izraelske kopnene operacije u Gazi 27. oktobra, javljaju izraelski mediji.

(Anadolija)

The post HAMAS TVRDI DA JE UNIŠTIO 60 IZRAELSKIH VOJNIH VOZILA U GAZI U POSLJEDNJA 72 SATA first appeared on Hayat.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?