Čović i Pranjić razgovarali o položaju Hrvata u RS-u

Čović i Pranjić razgovarali o položaju Hrvata u RS-u

Link na izvornu vijest

Tijekom susreta razgovaralo se o položaju Hrvata u Republici Srpskoj i u institucijama Republike Srpske, problemima hrvatske zajednice u ruralnim područjima, koji se ponajprije tiču cestovne infrastrukture, i projektima od interesa, pri čemu je istaknuta odlična suradnja sa Središnjim državnim uredom za Hrvate izvan RH, ali i oko pomoći hrvatskoj zajednici u ovome entitetu s obzirom na predstojeće lokalne izbore 2024. godine.

Također, istaknuta je važnost europskog puta BiH koji je temelj napretka i stabilnosti te boljih uvjeta života svakodnevnog čovjeka, a za koji predvodi HDZ BiH, priopćeno je iz Ureda dopredsjednika RS-a.

Na kraju susreta zaključeno je da su međusobni susreti i razgovori s ljudima u lokalnim zajednicama temelj očuvanja zajedništva te da bi Banja Luka u skorijem vremenu trebala biti domaćin sjednice Predsjedništva HDZ-a BiH.

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?