Karate klub Siroki Brijeg osvojio 12 medalja na Kupu Osijeka te posjetio Grad Vukovar – Grad Heroja

Karate klub Siroki Brijeg osvojio 12 medalja na Kupu Osijeka te posjetio Grad Vukovar – Grad Heroja

Link na izvornu vijest

Karate klub Široki Brijeg prethodnu subotu nastupio je na međunarodnom Kupu Osijeka te osvojio 12 medalja, te zajedno sa KK Hercegovina Zagreb zauzeo prvo mjesto u ukupnom poretku klubova.

Također klub je petak dan prije turnira iskoristio priliku te posjetio Grad Vukovar – Grad Heroja sa svojim članovima, kako bi i najmlađi članovi bili educirani o povijesnoj važnosti ratnih događaja. Posjetili su memorijalni centar – Spomen Dom Hrvatskih Branitelja, Ovčaru, Vukovarsku Bolnicu, Vodotoranj, grobove naših heroja te zapalili svijeće na grobu našeg heroja Blage Zadre.

Karate klub Široki Brijeg zahvaljuje memorijalnom centru u Vukovaru koji su nam opisali sve situacije domovinskog rata koje su se dešavale.

Subota, dan turnira, zabilježen je odličnim rezultatima karate kluba Široki Brijeg, osvojeno je 12 medalja:

Zlatne medalje: Viktor Kvesić, Iva Marić, Klara Lovrić, Ivan Karačić, Luka Gilja

Srebrene medalje: Anamarija Glavina i Iva Slišković i Toma Pavković

Brončane medalje:

Klara Lovrić, Iva Marić, Bruno Pinjuh, Viktor Kvesić

Ekipu su vodili treneri Marin i Goran Hrkać

Sve troškove turnira snosio je Karate klub Široki Brijeg

Upisi u Karate klub Široki Brijeg još uvijek su u tijeku, svaki utorak i četvrtak u 17:30h u dvorani Klanac pored kolodvora Miškić. Sve info na broj 063/211-211

The post Karate klub Siroki Brijeg osvojio 12 medalja na Kupu Osijeka te posjetio Grad Vukovar – Grad Heroja first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?