Nenad Bjelica preuzeo Union Berlin

Nenad Bjelica preuzeo Union Berlin

Link na izvornu vijest

Nenad Bjelica novi je trener Union Berlina koji se nalazi na tek 17. mjestu Bundesliga, ali ujedno igra i Ligu prvaka. Sve je, nakon više napisa, objavom potvrdio sam klub.

– Dobar dan Nenad Bjelica i Danijel Jumić, napisali su iz Union Berlina na Instagramu.

Berlinski klub je nedavno smijenio Ursa Fischera, a Bjelica je bez posla od početka listopada kada je zbog serije loših rezultata dobio otkaz u Trabzonsporu nakon samo nekoliko mjeseci.

Fischer je Union Berlin vodio pet godina i od njega napravio hit-klub Bundeslige te izborio plasman u Ligu prvaka.

Međutim, presudio mu je ovosezonski niz od devet poraza u Bundesligi i rano ispadanje iz Kupa, pa je klub iz Berlina, koji je prošle sezone bio četvrti, sada predzadnji sa samo sedam bodova iz 12 kola.

U Ligi prvaka u skupini s Realom, Napolijem i Sportingom ima jedan osvojen bod u četiri kola.

Bjelica je nakon igračke karijere postao trener austrijskog Kärntena te bio u Lustenauu, Wolfsbergeru i bečkoj Austriji.

Nakon rada u Italiji i Poljskoj, vratio se u Hrvatsku, gdje je dvaput osvojio prvenstvo i jednom Kup s Dinamom, a kasnije dvije godine bio trener Osijeka.

U Unionu će Bjelica biti trener hrvatskog reprezentativnog beka Josipa Juranovića.

Za tri će dana voditi klub iz Berlina u Ligi prvaka na gostovanju kod portugalske Brage, a potom će njegova ekipa na megdan münchenskom Bayernu.

The post Nenad Bjelica preuzeo Union Berlin first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?