Rebić kupio kultnu robnu kuću u centru Imotskog

Rebić kupio kultnu robnu kuću u centru Imotskog

Link na izvornu vijest

Hrvatski nogometaš Ante Rebić (30) kupio je kultnu robnu kuću u središtu rodnog Imotskog takozvanu ”Imu”.

Ima je posljednja dva desetljeća bila u uhodanoj rutini u vlasništvu braće Žužul, široj javnosti poznatima po građevinskoj firmi “Skladgradnja” i vlasništvu RNK Split, piše Slobodna Dalmacija.

Nogometaš koji je napustio reprezentaciju zbog svađe s izbornikom Zlatkom Dalićem okrečio je Imu, promijenio fasadne obloge, dodao moderni marketinški štih i otvorio veliki kafić s dječjom igraonicom.

Upravo je to trebalo shopping centru u središtu grada, jer je posljednje “generalno” renoviranje bilo prije gotovo dva desetljeća, odnosno 2004. godine, piše SD.

Inače, radi se o prostoru ukupne površine veće od 3.000 četvornih metara na četiri etaže. Ima je ima svojih uspona i padova, ali nikada nije potpuno izgubila svoju poziciju trgovačkog središta za žitelje Imotskoga.

U kuloarima se posljednjih godina pričalo i otvaranju hotela pod okriljem robne kuće, no ta priča zasad nije zaživjela. Ipak, s potencijalom kakav posjeduje i vlasnikom koji je spreman uložiti… Možda se i to dogodi, zaključuje Slobodna Dalmacija.

Post Rebić kupio kultnu robnu kuću u centru Imotskog je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?