Nakon smjene oglasila se Sebija Izetbegović: Bila sam odlična direktorica, bez lažne skromnosti, tužit ću ih!

Nakon smjene oglasila se Sebija Izetbegović: Bila sam odlična direktorica, bez lažne skromnosti, tužit ću ih!

Link na izvornu vijest

Bivša direktorica KCUS-a Sebija Izetbegović oglasila se nakon što je danas prije isteka mandata smijenjen Upravni odbor te ustanove.

„Kada za 8 godina (2 mandata) na mjestu generalne direktorice KCUS-a vratim 100 milijuna KM dugova, nadoknadim 10 milijuna KM lažno prikazanih potrepština, isplatim cca 4 milijuna KM po tužbama uposlenika  Klinike za ortopediju KCUS-a, kupiti novu opremu milijunske vrijednosti na svim klinikama, popraviti plaće uposlenicima koje nisu rasle najmanje 10 godina, izboriti se za pristojnije plaće nastavnog osoblja s KCUS-a na Medicinskom fakultetu, ukinuti korupciju i pljačku, zabraniti donošenje kuverti i darova na pregled i operaciju, zabraniti kriminalni privatni rad u radno vrijeme – stvaram neprijatelje, mediokritete koji ne praštaju uspjeh, a veže ih ista politička agenda pa smišljaju prljavu osvetu. Planiraju ukrasti dio dokumentacije iz mog dosjea, ukrasti i oduzeti titule i pokrenuti neviđenu medijsku hajku protiv mene.Nije trajala samo 8 godina, već treba dodati i one 3 godine vođenja Opće bolnice koju sam također zatekla u rasulu i dugovima, pa sam u plusu ostavila 1,7 milijuna KM. Ponosna na sve što sam napravila, zahvaljujući vrijednim ljudima koji su bili moji suradnici, bila sam odlična direktorica, bez imalo lažne skromnosti.

Vrijeme će pokazati, a sud će dokazati, ako Bog da. Nametnuti premijer FBIH (imao je puno manje glasova na izborima od mene) nestrpljiv da se dočepa KCUS-a, nametnuo je Upravni odbor i NOO KCUS-a od podobnih kadrova i protivno zakonu inicirao moju smjenu. To će sigurno imati sudski epilog jer ću ih tužiti.

Nekako ih razumijem jer to su ljudi koji nikad nisu postigli nikakav uspjeh pa znaju funkcionirati samo na silu .A sila nije mila ni Bogu a ni meni .Samo me potiče da se još više borim.

Što god radili, nisu me umorili. Osjećam snagu kojom bih s lakoćom mogla voditi još 2 klinička centra, uvjerena da se za bolesne treba boriti srcem i znanjem.

Novaca ima dovoljno ako se opet ne krade, dokazala sam . KCUS je i dalje u plusu oko milijun KM.

Nisu me umorili i nisam izgubila empatiju i želju da pomažem i borim se za bolesne. Ovakav zagrljaj teško bolesnog djeteta, koje gotovo nikad nikome nije prilazilo, vrijedi više od svih tih prosječnosti koje sam spomenula. Uvijek bih izabrala ovaj zagrljaj nad svima njima, i učinila bih isto. Red, rad, disciplina.” napisala je bivša direktorica KCUS-a.

Odlukom Upravnog odbora vršilac dužnosti direktora KCUS-a je kirurg Alen Pilav.

Kako je N1 ranije objavio, Izetbegović je smijenjena prije isteka mandata na koji je imenovana, tj. prije 09.01.2024. godini, iz razloga propisanog posebnim propisom, odnosno zbog gubitka statusa nastavnika medicinskog fakulteta u zvanju redovitog ili izvanrednog profesora, odnosno docenta, stoji u odluci o razrješenju s dužnosti.

Objava Nakon smjene oglasila se Sebija Izetbegović: Bila sam odlična direktorica, bez lažne skromnosti, tužit ću ih! pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?