Klub mladih Brotnja u Zagrebu!

Klub mladih Brotnja u Zagrebu!

Link na izvornu vijest

Druženje, stvaranje novih prijateljstava, humanitarni i kulturni rad, zabava, krativnost, učenje i još puno toga…

Star si izmedu 16 i 26 godina ili imaš u obitelji i među poznanicima nekog to studira u Zagrebu ili da je rođen u Zagrebu, a da vuče korijene iz Brotnja. Upiši se u KLUB MLADIH BROTNJA U ZAGREBU!

Obrazac se nalazi OVDJE

Više o inicijativi:

Želja nam je kao zajednici Brotnjaka u Zagrebu ojačati rad s mladima, povećati angažiranost te napraviti čvrstu strukturu da svi sadašnji i budući studenti, učenici, mladi brotnjaci i mlade broćanke imaju svoj prostor djelovanja te da zajednički radimo aktivnosti i budemo još bolje povezani. Naravno, trebao tu i mlade (koji su studenti, učenici ili već rade), koji su se rodili u Zagrebu, a htjeli bi se povezati i biti dio zajednice.

Namjera je pri zajednici da imamo KLUB MLADIH BROĆANSKE ZAJEDNICE, kojima bi mi stariji bili podrška i pružili institucijsku vidljivost. Sami program rada, ideje, i sve povezano bile bi isključivo ideje mladih, jer kreativnost i domišljatosti te sloboda promišljanja je definitivno kod njih.

Broćanska zajednica Zagreb

The post Klub mladih Brotnja u Zagrebu! appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?