Općina Grude upriličila prijam za Boćarski klub Grude

Općina Grude upriličila prijam za Boćarski klub Grude

Link na izvornu vijest

U utorak je u prostorijama Općine Grude upriličen prijam za izaslanstvo Boćarskog kluba Grude predvođeno predsjednikom Matom Brzicom.

Sastanku ispred Općine Grude uz načelnika Ljubu Grizelja, nazočila je predsjednica općinskog vijeća Franka Leko i šef odsjeka za društvene djelatnosti Srećko Mikulić.

Tema susreta bila je Državno prvenstvo BiH u boćanju. Boćarski klub Grude ostvario je iznimne rezultate osvojivši drugu godinu zaredom prvo mjesto. Na prvenstvu u disciplini pojedinac – klasično nastupila su 23 boćara iz sedam klubova, a Dražen Glavaš iz Boćarskog kluba Grude osvojio je prvo mjesto.

Načelnik Grizelj čestitao je boćarskom klubu na ostvarenim sportskim rezultatima koji su na ponos cijeloj općini Grude te je poželio mnogo sreće i uspjeha u budućem radu, priopćeno je.

Post Općina Grude upriličila prijam za Boćarski klub Grude je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?