Široki Brijeg osudio huliganski napad: “MUP ne smije insinuirati tko je napadač”

Široki Brijeg osudio huliganski napad: “MUP ne smije insinuirati tko je napadač”

Link na izvornu vijest

I NK Široki Brijeg oglasio oko napada na njihove navijače u srijedu navečer, a u priopćenju su kritizirali i MUP HNŽ-a koji je za napadače proglasio Ultrase Zrinjskog, iako su sami napadnuti navijači to demantirali.

“NK Široki Brijeg najoštrije osuđuje huliganski napad na naše navijače koji se dogodio u srijedu navečer oko 19:50 sati na lokalitetu Varda u blizini Mostara, odnosno u njihovom povratku iz Foče s utakmice 1/16 finala Kupa BiH.   Smatramo kako ovakva huliganska ponašanja negiraju plemenitu bit športa i športskog nadmetanja i ujedno onemogućavaju sve druge navijače i ljubitelje nogometa, osobito obitelji s djecom koji u pristojnom i civiliziranom ozračju žele pratiti nastupe svojih klubova.   Ovakvi pojedinačni i nemili događaji koji su rezultirali napadom i oštećenjem imovine naših navijača nemaju nikakve veze s nogometom, a njihovi izvršitelji ili nalogodavci trebaju biti odgovarajuće kažnjeni.   Stoga želimo vjerovati kako će odgovorni za napad vrlo brzo biti pronađeni i procesuirani uz naglasak kako i djelatnici MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije u svojim službenim izvješćima ne smiju insinuirati događaje i na taj način dekontaminirati javnost, poglavito u ovakvim situacijama kada oni koji su pretprjeli napad tvrde suprotno.

Na kraju zahvaljujemo našim najvjernijim navijačima na stalnoj podršci, kako na domaćim tako i na gostujućim utakmicama. Njihova podrška daje nam potrebnu snagu pred nove izazove koji nam slijede”, stoji u priopćenju NK Široki Brijeg.

The post Široki Brijeg osudio huliganski napad: “MUP ne smije insinuirati tko je napadač” first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?