Posušje deklasiralo Igman

Posušje deklasiralo Igman

Link na izvornu vijest

Hšk Posušje pobjedilo je ekipu FK Igmana iz Konjica rezultatom 4:1. Utakmica je to u kojoj je Posušje od samog početka bila bolja ekipa te je konačan rezultat mogao biti još veći. Već u 8. minuti mrežu gostujuće ekipe načeo je Nikola Mandić uz sretnu pomoć obrane.

15 minuta, već je 2:0. Strijelac je Gabrijel Boban koji se najbolje snašao u šesnaestercu gostujuće obrane i tako prekinuo svoj golgeterski post.

Na samom kraju prvog poluvremena u strijelce se upisao i Lučić.

U drugom poluvremenu Posušje je kontroliralo utakmicu, a gosti su ipak uspjeli doći do počasnog pogotka preko Ahmetovića u 80. minuti.

No, mreža se još jednom zatresla pogotkom Vinka Rozića u zadnjoj minuti utakmice za konačnih 4:1.

Ovom pobjedom Posušje je došlo do 20 bodova i 7. mjesta na ljestvici.

Sljedeće kolo Posušani gostuju u Doboju, a domaćin je Sloga.

Posušje info

Objava Posušje deklasiralo Igman pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?