Kako ukloniti masne mrlje s kuhinjskih krpa? Uz ovaj trik će biti blistavo čiste

Kako ukloniti masne mrlje s kuhinjskih krpa? Uz ovaj trik će biti blistavo čiste

Link na izvornu vijest

Savjet koji će vam olakšati kuhinjske neugodnosti s kojima se susrećete svakodnevno

Kuhinjske krpe koristimo svakodnevno i koliko god da ih peremo, postoje neke s kojih nikako ne možete skinuti mrlje. Skuhaj.hr donosi stari način za pranje krpa sa sastojcima koji savršeno uklanjaju prljavštinu i mrlje.

Sastojci:

10 litara vode
2 žlice ulja za kuhanje
5 žlica izbjeljivača za rublje
1 čaša praška za pranje rublja
2 žlice praška za pecivo

U loncu zagrijte vodu do vrenja pa ugasite štednjak. Pomiješajte ostale sastojke, ulijte u vodu i ubacite krpe. Poklopite lonac i pustite da se voda ohladi. Zatim izvadite krpe, malo ih istrljajte i isperite.

Možete ih potopiti i u zdjelu čiste vode (u kojoj ste otopili 2 žlice sode bikarbone) i ostaviti nekoliko sati. Vaše krpe će biti savršeno čiste bez mrlja i fleka.

The post Kako ukloniti masne mrlje s kuhinjskih krpa? Uz ovaj trik će biti blistavo čiste first appeared on ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?