Ukoliko ste bili dio Hrvatske glazbe Mostar, javite im se!

Ukoliko ste bili dio Hrvatske glazbe Mostar, javite im se!

Link na izvornu vijest

Hrvatska glazba Mostar zadnjih godinu dana radi na pripremama za objavljivanje monografije koja bi, nadamo se, svjetlo dana trebala vidjeti naredne godine kada će glazbari obilježiti 135. rođendan. Mnogo je godina iza njih, mnogo je i članova prošlo kroz glazbu a neki od podataka im nedostaju.

“Veliki dio posla je već urađen, a čini nam se da je još veći ispred nas. Mnogo radimo na monografiji, želimo da sve bude kako treba i da nikoga ne zaboravimo spomenuti pa smo zato izašli u javnost da nam čitatelji pomognu u podacima koje mi nemamo.” – izjavili su iz Hrvatske glazbe Mostar.

“Ako znate nekoga da je svirao u Hrvatskoj glazbi Mostar od 1994. – do danas, napišite godinu rođenja te osobe, koji je instrument svirao i u kojem vremenskom razdoblju. To možete poslati na Instagram, Facebook ili na email adresu [email protected].”

Također, ovdje je i link sa potpunim i nepotpunim podacima svih glazbara koji su svirali: Glazbari od 1994.

The post Ukoliko ste bili dio Hrvatske glazbe Mostar, javite im se! appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?