UKRAO AUTOBUS I NAPRAVIO UDES S NJIM, NA KRAJU JE UHAPŠEN

UKRAO AUTOBUS I NAPRAVIO UDES S NJIM, NA KRAJU JE UHAPŠEN

Link na izvornu vijest

UKRAO AUTOBUS I NAPRAVIO UDES S NJIM, NA KRAJU JE UHAPŠEN

On se sumnjiči da je sinoć, oko 17.50 sati, sa parkinga benzinske pumpe u Omarskoj ukrao i odvezao autobus firme “Rale Tours”, pritom oštetivši parkirani automobil, koji je u privatnom vlasništvu.

Iz PU Prijedor jutros je saopćeno da im je nakon prijave slučaja u 18.40 sati, intervencijom policije ukradeni autobus pronađen na području mjesta Gradina u Omarskoj, a da je za njegovim upravljačem zatečen osumnjičeni D. T.

  • U toku je rad na kompletiranju predmeta nakon čega će protiv D. T. Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo – naveli su iz policije.

Video pogledajte OVDJE.

(PU/A.H.)

The post UKRAO AUTOBUS I NAPRAVIO UDES S NJIM, NA KRAJU JE UHAPŠEN first appeared on Hayat.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?