<div>" title="
"Hrvatska, Španjolska, mi... Čekajte, je li to četvrtfinale ili skupina Eura?!"
" decoding="async" />

“Hrvatska, Španjolska, mi… Čekajte, je li to četvrtfinale ili skupina Eura?!”

Link na izvornu vijest

Spalletti se jedva plasirao na Euro, remijima protiv Makedonije i Ukrajine. Zbog loših rezultata zadnjih godina Italija je pred ždrijeb za skupine Eura bila u najslabijoj, četvrtoj jakosnoj skupini. Znala je dakle da joj slijedi jaka grupa i težak prolazak u nokaut fazu, ali dobila je baš tešku skupinu s Hrvatskom, Španjolskom i Albanijom. Mnogi tvrde da je to najteža grupa na Euru.

Spalletti je ovako komentirao njen sastav: “Italija, Španjolska, Hrvatska, Albanija… Čekajte, jesu li to reprezentacije u četvrtfinalu ili u grupi Eura? No što je, tu je. Nikome neće biti lako protiv nas, a mi moramo od reprezentacije koja odlično odigra 60 ili 70 minuta i onda nestane postati reprezentacija koja tu razinu održi 100 minuta.”

Dnevnik.ba

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?