Nemoguće postaje moguće: Invalidska kolica ovog Dalmatinca nisu spriječila da zapleše sa svojom Lucom

Nemoguće postaje moguće: Invalidska kolica ovog Dalmatinca nisu spriječila da zapleše sa svojom Lucom

Link na izvornu vijest

Nemoguće postaje moguće: Invalidska kolica ovog Dalmatinca nisu spriječila da zapleše sa svojom Lucom

Snimka prvog plesa na kojoj mladenci Luce i Jose uz taktove pjesme Tomislava Ivčića ‘Najljepša si’ slave početak svog bračnog života, oduševila je internet.

Naime, Jose je u invalidskim kolicima, a jedina želja toga dana bila mu je da zapleše sa svojom Lucom, što je i napravio uz pomoć svojih prijatelja. Oni su mu pomogli da se digne iz kolica, a on je pun emocija ostvario svoju želju.

“Svi mi imamo tisuću želja, a Jose je imao samo jednu, zaplesati sa svojom Lucom. I kad mislite da je sve nemoguće, i to nemoguće postaje itekako moguće! Želja je prevladala strah, snovi su postali stvarnost, a ono što je uslijedilo nikoga nije ostavilo ravnodušnim. Prolom emocija, ljubavi, sriće, zahvalnosti…”, piše u objavi na društvenim mrežama.

Mnogi su u komentarima ispod videa pisali da ih je video rasplakao.

Bože dragi, kako dirljivo, neopisivo! Odgojimo djecu da budu ljudi, može se. Sve vam cvjetalo! Ovi momci su pravi prijatelji, pravi muškarci, svaka čast! Duša plače od ljepote ove mladosti… Ovo je dokaz da prava ljubav nema granica. I kamen bi na ovo proplakao, a kamoli ne mi koji gledamo! Svu sreću ovoga svijeta vam želim! – neki su od komentara ispod ovog videa.

Objava Nemoguće postaje moguće: Invalidska kolica ovog Dalmatinca nisu spriječila da zapleše sa svojom Lucom pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?