FOTO: Učenici iz Sovića pobjednici na manifestaciji projekta “Volontiranje je cool”

FOTO: Učenici iz Sovića pobjednici na manifestaciji projekta “Volontiranje je cool”

Link na izvornu vijest

Centar za razvoj omladinskog aktivizma Cro-a organizira projekt “Volontiranje je cool” u kojem se želi istaknuti važnost volontiranja.

Na Međunarodni dan volontera, 5. prosinca, učenici Osnovne škole fra Stipana Vrljića Sovići sudjelovali su u Galeriji volonterizma, na završnoj manifestaciji projekta ” Volontiranje je cool” koje je održano u hotelu Holiday u Sarajevu.

Sudjelovalo je preko 300 volontera iz 50 osnovnih škola iz pet županija.

Učenici su kroz zabavu i druženje razmijenili iskustva, ideje, te su predstavili jedni drugima volonterske aktivnosti koje su obavljali u svome mjestu stanovanja.

Na kraju programa, po broju glasova, proglasili su pobjednike iz svake županije, a učenici iz Sovići odnijeli su pobjedu za ŽZH.

Čestitamo svim našim volonterima. Iako su neki propustili predstavljanje projekta zbog ograničenog broja mjesta, njihova nesebičnost ističe važnost pružanja pomoći i širenja ljubavi, poručili su učenici iz Sovića.

Post FOTO: Učenici iz Sovića pobjednici na manifestaciji projekta “Volontiranje je cool” je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?