Ovih dana kiša i snijega

Ovih dana kiša i snijega

Link na izvornu vijest

Danas je u Bosni i Hercegovini oblačno. U nizinama će padati kiša, ledena kiša ili susnježica koji mogu prelaziti u snijeg. U višim područjima će padati samo snijeg. Padaline se premještaju sa zapada prema istoku zemlje. Sredinom dana padaline prvo prestaju na području Krajine, a u večernjim satima na istoku Bosne. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između nula i pet, na jugu do 11 stupnjeva”, priopćeno je iz FHMZBiH.

U ponedjeljak, u Bosni i Hercegovini djelomično vedro. Po kotlinama će biti magle ili niske oblačnosti. Slaba kiša se očekuje od poslijepodnevnih sati i tokom noći na utorak. Na planinama će padati i slab snijeg. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između minus četiri i dva, na jugu zemlje do šest stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između četiri i deset stupnjeva.

U utorak, u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Prolazna slaba kiša dio prijepodneva. Na planinama može padati slab snijeg. Nova slaba kiša se očekuje tokom noći na srijedu. Vjetar slab južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između jedan i šest, na jugu do osam stupnjeva . Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između šest i 12 stupnjeva .

U srijedu, u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme sa kišom. Glavnina padalina je u poslijepodnevnim i večernjim satima. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. U večernjim satima vjetar u Bosni mijenja smjer na sjever. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između četiri i devet stupnjeva i. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između devet i 14 stupnjeva .

U četvrtak, u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme sa kišom. Jače padaline su u jutarnjim satima. Na planinama može padati i slab snijeg. Vjetar slab sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između četiri i osam, na jugu zemlje od devet do 13 stupnjeva . Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između šest i deset, na jugu do 15 stupnjeva .

Objava Ovih dana kiša i snijega pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?