1000 prodanih ulaznica za humanitarni turnir 4 kafića u Ljubuškom!

1000 prodanih ulaznica za humanitarni turnir 4 kafića u Ljubuškom!

Link na izvornu vijest

1000 turnir

Nakon nepunih tjedan dana od puštanja ulaznica za humanitarni malonogometni turnir 4 kafića koji se održava u Ljubuškom 23.12. od 17.00 sati u Gradskoj sportskoj dvorani prodano je 1000 ulaznica!

Još 10 dana je ostalo do spektakla koji nas čeka u Gradskoj sportskoj dvorani Ljubuški od 17:00 sati i poziv svima Vama ” Kupnjom ulaznice postanite dijelom ove humanitarne priče!”

U pratećem programu večeri posjetitelje očekuje bogata tombola koja između ostalih uključuje:

50 potpisanih dresova u našoj tomboli među dresovima izdvajamo dres Andreja Kramarića sa utakmice 3. kola lige nacija Danska-Hrvatska, dres Ivana Perišića s utakmice Armenija Hrvatska, dresovi Marka Livaje, Rokasa Pukštasa i Zvonimira Šarlije u utakmici protiv Lokomotive.

‘Oni nas trebaju’ geslo je turnira kojeg organiziraju četiri kafića iz Ljubuškog :

Amfora, Bel Ami, Hotel Hum i Sirius!

SUBOTA – 23.12. – Gradska sportska dvorana Ljubuški!

Dragi prijatelji,

sa ponosom vas pozivamo na naš prvi humanitarni malonogometni turnir u Ljubuškom koji će se održati 23.12. u Gradskoj sportskoj dvorani Ljubuški. Ovaj poseban događaj okuplja zajednicu s ciljem podrške onima kojima je to najpotrebnije. Dođite i sudjelujete u humanitarnoj večeri koja će biti ispunjena druženjem i poklonima. U bogatoj tomboli između ostalih očekuju vas i dresovi poznatih sportaša!

Sva prikupljena sredstva namijenjena su onima kojim je najpotrebnije. Pridružite nam se u danu ispunjenom strastvenim nogometnim okršajima i plemenitim ciljem. Neka vaša nogometna strast postane snaga za promjenu.

Cijena ulaznice: 10 KM

Ulaz za djecu je besplatan.

Generalni pokrovitelj Grad Ljubuški uz potporu FS i Župnog ureda Humac.

Medijski pokrovitelj: Radio Ljubuški, Ljubuški portal 

Svoje ulaznice možete potražiti na sljedećim lokacijama:

Župni ured Humac

Caramel bar (Bingo centar)

Džajić petrol

Kafići suorganizatori:

Amfora

Caffe Sirius

Bell Ami

Hotel Hum

Cijena ulaznice je 10 KM za djecu je ulaz besplatan a cijeli prihod ide za obitelj u potrebi iz našeg grada. Vidimo se!

#OniNasTrebaju

 

1000 prodanih ulaznica za humanitarni turnir 4 kafića u Ljubuškom!

 

 

 

Objava 1000 prodanih ulaznica za humanitarni turnir 4 kafića u Ljubuškom! pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?