Tiskovna u Izviđaču uoči završetka polusezone

Tiskovna u Izviđaču uoči završetka polusezone

Link na izvornu vijest

Nakon završetka natjecanja u EHF Europa ligi za rukometaše Izviđača nema odmora, u slijedećih šest dana očekuju ih tri teške prvenstvene utakmice. Prva na redu je Sloboda u subotu, zatim zaostala utakmica s Krivajom u utorak, pa u slijedeći petak gostovanje u Živinicama. Tim povodom klub je upriličio tiskovnu konferenciju, posljednju u kalendarskoj godini, na kojoj su govorili voditelj momčadi Nedan Zovak, trener Toni Čolina i igrači Aldin Sakić i Filip Odak.

Po običaju prvi se novinarima obratio voditelj momčadi Nedan Zovak. O prvoj utakmici je rekao da dolazi momčad s velikim ambicijama, pojačali su se s nekoliko igrača, a tu su i trojica Ljubušaka Mario Pavlak, Mirko i Gabrijel Mišetić. Prva dvojica su i na spisku izbornika BiH Irfana Smajlagića. Iako su imali nešto slabiji start riječ je o ekipi koja će sigurno pokušati odnijeti bodove iz Ljubuškog, kazao je između ostalog Zovak.

Trener Čolina se osvrnuo na utakmice u Berlinu i Doboju. U Doboju se vidio veliki umor, ali i izvanredni vratar Haris Suljević koji je najzaslužniji za pobjedu. „Imali smo četiri dana odmora nakon Doboja, mogli smo uigrati što smo planirali i za sada me zanima samo utakmica protiv Sloboda u subotu. Iako je riječ o stvarno jakoj ekipi, dobro posloženoj u svim linijama, nas zanima samo pobjeda“, kazao je Čolina.

Aldin Sakić, igrač koji je prije nekoliko dana stigao u Izviđač, ponikao u Konjuhu, a trener mu je bio i Toni Čolina, smatra da je počašćen što je došao u klub kojeg je uvijek cijenio i da će se potruditi dati sve od sebe da Izviđač opet bude prvi. „Još sam u fazi uigravanja, ali znam što trener očekuje od mene i potruditi ću se ispuniti očekivanja ljudi u klubu koji su me izvanredno dočekali na čemu se i ovim putom zahvaljujem“, rekao je Sakić.

Filip Odak igra najbolju sezonu u Izviđaču, iz utakmice u utakmicu igra konstantno dobro i efikasno i od njega se puno očekuje u narednim utakmicama. „Nakon raznih ozljeda u prošloj sezoni ove godine sam „došao na svoje“. Prošao sam dobre ljetne pripreme, uigrao se s ekipom i mogu biti zadovoljan. I mene zanima isključivo prva utakmica protiv Slobode koju igramo pred svojim navijačima i vjerujem u našu pobjedu.

Utakmica Izviđač – Sloboda igra se u subotu, 16.prosinca u 17,00 sati

Mile Kraljević/Radio Ljubuški

Objava Tiskovna u Izviđaču uoči završetka polusezone pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?