<div>VILLEROY&BOCH – brand koji više od 275 GODINA KREIRA VAŠ DOM</div>

VILLEROY&BOCH – brand koji više od 275 GODINA KREIRA VAŠ DOM

Link na izvornu vijest

<div>VILLEROY&BOCH – brand koji više od 275 GODINA KREIRA VAŠ DOM</div>

Gotovo niti jedan brand se ne može pohvaliti tradicijom, dugotrajnošću i svjetskom reputacijom kao Villeroy&Boch.

Vizija je uvijek bila jedna od najvećim snaga branda

Inovacije u prošlosti donijele su kompaniji reputaciju koju ima danas, te omogućile postavljanje novih standarda i u budućnosti.

Širom svijeta proizvodi Villeroy&Boch povezuju se s užitkom objedovanja i konzumacije pića.

Asortiman proizvoda koji se sastoji od porculanskog posuđa, stakla , pribora za jelo i dekorativnih detalja oduševljava kupce i pretvara svaki obrok u svečani događaj.

Proizvodi branda Villeroy&Boch nisu samo visokokvalitetni i elegantni nego nude razna rješenja u svakodnevnoj uporabi.

Predstavljamo nekoliko kolekcija branda Villeroy&Boch kojima ćete obogatiti vaš blagdanski stol i koji će biti posebnost svakog svečanog događaja.

OLD LUXEMBOURG

Više od 275 godina mali plavi cvjetići i grančice na premium porculanu i prepoznatljivi „brindille“ uzorak kolekcije Old Luxembourg  impresioniraju diljem svijeta i plijene pozornost bezvremenskom elegancijom i motivom za sva vremena.

Tradicija je uvijek moderna!

MARIEFLEUR – Romantični uzorak i doživljaj života na selu

Uronite u svijet prirode uz porculanske komade iz kolekcije Mariefleur Villeroy&Boch

Romantični,cvjetni uzorak ove kolekcije donosi nam svježinu i doživljaj života na selu.

Inspirirana Monetovim vrtom u Giverny –u ova kolekcija pretvara vaš obiteljski stol u rascvjetali ljetni vrt prepun ljubičastih i žutih cvjetova.

Kolekcija Mariefleur omogućuje bezbrojne kombinacije koje čine vaš stol veoma posebnim.

ROSE GARDEN

Za ljubitelje engleskih vrtova ruža i života na selu savršen odabir biti će kolekcija Rose Garden.

Kolekcija napravljena od vrhunskog,premiumskog porculana i stakla u kombinaciji s kvalitetnim tekstilom učiniti će vaš stol posebnim i drugačijim.

O kvaliteti porculanskih komada iz kolekcije Rose Garden govori i činjenica da su sigurni za korištenje u perilici posuđa i mikrovalnim pećnicama.

 

ARTESANO – Bezbrojne kombinacije za savršenu prezentaciju vašeg stola.

Kao jedna od posebnih značajki porculanskog posuđa Villeroy&Boch je da bazične,bijele porculanske komade možemo kombinirati s komadima iz drugih sličnih kolekcija .

Ako volite bijele,čiste linije odaberite Artesano Original koji će vas oduševiti širinom i mogućnostima prezentacije vaših jela.

Ukoliko pak volite u vaš dom unijeti živopisnije note uz kolekciju Artesano Original kombinirajte komade iz kolekcije Artesano Provencal koja na vaš dom donosi francusku Provansu i mirisna polja lavande.

 VILLEROY&BOCH –BRAND KOJI 275 GODINA PREPOZNAJE POTREBE KUPACA I POSTAVLJA TRENDOVE

Od samog početka postojanja brand Villeroy&Boch predstavlja sinonim za eleganciju, profinjenost i klasiku koja postaje bezvremenska.

Svoju usmjerenost na želje i potrebe svojih kupaca Villeroy&Boch pokazao kolekcijama Like Villeroy&Boch kojima u svoj asortiman unosi jednostavnije varijante posuđa, koje udovoljavaju potrebama modernog čovjeka za promjenom i potragom za novim, uzbudljivim avanturama.

BLAGDANSKA KOLEKCIJA VILLEROY&BOCH

Možemo li zamisliti blagdane bez svečano postavljenog stola ?

Svečano postavljen blagdanski stol stvara poseban osjećaj u svima nama.

Neovisno o vašim preferencijama i željama blagdanska kolekcija Villeroy&Boch vječiti je klasik koji na vaše stolove donosi posebne porculanske komade koji bude nostalgiju i lijepa sjećanja na djetinjstvo.

SVE ŠTO VAM TREBA ZA BAJKOVITO UREĐEN BLAGDANSKI STOL

Za kreiranje razigranog, no istovremeno svečanog uređenja stola, birajte posuđe

u nijansama crvene, bijele i zelene, koji potiču slavljeničko raspoloženje.

Dekoraciju upotpunite zlatnim detaljima, svijećama koje kreiraju cozy atmosferu, kao i slasticama pripremljenim po bakinom receptu.

Ukusne poslastice pospremite u kutijice s blagdanskim motivima, koje su i odlična ideja za poklon.

 

Home Premium Međugorje – Mjesto gdje se ostvaruju sve Vaše želje

Prekrasne porculanske komade iz svih kolekcija Villeroy&Boch potražite u trgovini Home Premium Međugorje (PC Mališić Međugorje ) ili naručite online na www.malisicshop.ba

Kontakt:

Tel: 00 387 36 446 243

Facebook:

https://www.facebook.com/homepremium.medjugorje/

Instagram:

https://www.instagram.com/homepremium_pcmalisic/?hl=hr

 

Objava VILLEROY&BOCH – brand koji više od 275 GODINA KREIRA VAŠ DOM pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?