Forum građana za žene i mlade održat će se u ponedjeljak u Domu kulture Krehin Gradac

Forum građana za žene i mlade održat će se u ponedjeljak u Domu kulture Krehin Gradac

Link na izvornu vijest

Forum građana za žene i mlade održat će se u ponedjeljak, 18.01.2023. godine s početkom u 17 sati u Domu kulture Krehin Gradac, gdje će do dovršetka izgradnje zgrade Kulturno-informativnog centra biti smješten Društveni centar Čitluk.

Forum će se održati u sklopu projekta Jačanje uloge mjesnih zajednica u Bosni i Hercegovini, a žene i mladi, sudionici foruma, definirat će prioritete za organizaciju različitih aktivnosti i pokretanja inicijativa za žene i mlade koje će biti realizirane u Društvenom centru Čitluk.

Društveni centar predstavlja integrirani objekt u zajednici u kojem građani mogu pristupiti uslugama i informacijama, u kojem se mogu družiti, umrežavati i međusobno surađivati, te sudjelovati u donošenju odluka, učiti i stjecati vještine, koristiti prilike za društveni, kulturni i osobni napredak.

Društveni centar igra važnu ulogu u stvaranju napredne i funkcionalne lokalne zajednice. Upotreba prostorija društvenog centra može biti komercijalnog i nekomercijalnog karaktera. Njegov osnovni cilj je da kontinuirano služi mjesnim zajednicama i svim građanima unutar jedinice lokalne samouprave.

Pozivamo sve zainteresirane žene i mlade da dođu na forum građana i svojim idejama doprinesu pokretanju inicijativa za žene i mlade u našoj lokalnoj zajednici.

Citluk.ba

The post Forum građana za žene i mlade održat će se u ponedjeljak u Domu kulture Krehin Gradac appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?