Uspješan nastup mladih nogometaša Posušja

Uspješan nastup mladih nogometaša Posušja

Link na izvornu vijest

Jučer je u Mostaru u Arena Sport centru održan 3. Novogodišnji nogometni turnir za dječake u organizaciji Univerzalne škole sporta Fortuna Mostar. Na turniru je sudjelovalo 75 nogometnih ekipa i preko 900 mladih nogometaša iz cijele Bosne Hercegovine  U konkurenciji 2009. godište  uvjerljivo najbolji bili su mladi nogometaši  HŠK Posušja koji su  nastupali pod nazivom Mipol Posušje i koji su osvojili prvo mjesto, bez ijednog poraza.

Ekipu Posušja na ovom turniru odlično je vodio Oliver Bašić.

Treba napomenuti da su ovi mladi  nogometaši Posušja osvojili  ovaj iznimno jaki turnir i 2021. godine, a prošle 2022. godine osvojili su drugo mjesto nastupajući u konkurenciji starije 2008. generacije dječaka.

Objava Uspješan nastup mladih nogometaša Posušja pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?