HARUNA I ADI NAKON ZAVRŠETKA ‘SUPER CHEFA’: JEDVA ČEKAJU NOVU SEZONU, VEČERNJU RIZNICU UZBUĐENJA, SMIJEHA, ZABAVE

HARUNA I ADI NAKON ZAVRŠETKA ‘SUPER CHEFA’: JEDVA ČEKAJU NOVU SEZONU, VEČERNJU RIZNICU UZBUĐENJA, SMIJEHA, ZABAVE

Link na izvornu vijest

HARUNA I ADI NAKON ZAVRŠETKA ‘SUPER CHEFA’: JEDVA ČEKAJU NOVU SEZONU, VEČERNJU RIZNICU UZBUĐENJA, SMIJEHA, ZABAVE

Sva zbirka emocija, ukusa, izazova, pokazivanja karaktera obilježilo je takmičenje koje prema našim finalistima to nikad ni bilo nije jer je “Super chef”, osim novog znanja kreirao i sjajna nova prijateljstva za sva vremena.

Učvrstio je prijateljstvo među takmičarima, ali i našim voditeljima koji su bili uz vas svih 16 sedmica. Haruna Bandić i Adi Bebanić tužni su zbog završetka ovog prekrasnog druženja, ali i sretni jer znaju da će uskoro gledateljima poželjeti dobro večer, na početku druge sezone.

Haruna kaže da je “Super chef” projekat koji je umnogome nadmašio svoju inicijalnu misiju.

-Započeli smo ga kao kulinarsko takmičenje, a pretvorio se u omiljenu večernju riznicu uzbuđenja, smijeha, zabave, pjesme, iskrenih emocija koje su iz našeg studijskog prostora doticale srca brojnih gledalaca koji su nam svakodnevno pisali, bodrili svoje favorite, isprobavali recepte koje su članovi žirija pomno birali za kulinarske izazove. Zahvalna sam čitavom timu na predivnoj saradnji i na spontanosti koja je obilježila svaki kadar, a naročito kolegi Adiju Bebaniću s kojim nisam dijelila samo studijski prostor, nego i emociju, silne osmijehe, svaku spontano uklopljenu misao, pa i boje odjevnih kombinacija. Beskrajno sam sretna što sam imala priliku biti dio “Super chefa”, izaći iz sopstvene zone komfora u voditeljskom poslu, upoznati takmičare koji su u meni ostavili neizbrisiv trag i kao kuhari, ali primarno kao ljudi. Utkati autentičnu emociju u jednu emisiju, možda je, u konačnici, i najveći cilj – govori nam Haruna naglašavajući na kraju:

-“Super chef” je ovu misiju neumitno ostvario!

I za Adija Bebanića bio je to, kako on kaže, nevjerovatan put koji će zauvijek pamtiti.

-Na kraju tog puta čekali su me spoznaja i radost da sam upravo završio projekt na koji sam najponosniji u karijeri. „Super chef“ će biti prva emisija u ovih deset godina mene na televiziji u kojoj sam se osjećao u potpunosti svoj na svome. Iza nas su četiri mjeseca smijeha, radosti susreta, suza, uzbuđenja, treme… Sve je nekako brzo prošlo, tužan sam, kao da smo jučer počeli sa sezonom. Jedva čekam novu sezonu i da nastavimo tamo gdje smo stali. „Super chef“ će zauvijek biti dio mene i ja njega – iskren je Bebanić.

(A.S.)

The post HARUNA I ADI NAKON ZAVRŠETKA ‘SUPER CHEFA’: JEDVA ČEKAJU NOVU SEZONU, VEČERNJU RIZNICU UZBUĐENJA, SMIJEHA, ZABAVE first appeared on Hayat.ba.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?