Odlična atmosfera na prvom koncertu Tomislava Bralića i klape Intrade u Sarajevu

Tomislav Bralić i klapa Intrade sinoć su u prepunom Domu mladih održali svoj premijerni koncert u Sarajevu. Velikani klapske pjesme ispunili su Dom mladih svojim najvećim hitovima, dalmatinskim šansonama i mnogim prelijepim melodijama Dalmacije.

Koncert su otvorili simbolično, uz pjesmu „Bilo je i vrime“, jer je njihova publika uistinu dugo očekivala ovaj koncert, a uslijedili su hitovi „Ugrij mi dušu“, „Kuća kraj ferala“, „Ribar sam stari“, „Vilo moja“ „Ne mogu te prestat ‘jubit“, „Zašto uvik pivan“, „Samo more nosim ja u duši“, „Croatio iz duše te ljubim“, „Kapetane tribali bi doma“ i mnoge druge pjesme koje je sarajevska publika po prvi puta služala uživo. Sinoć se također zaplesalo uz dalmatinske evergreene  „Da nije ljubavi“ i „Večeras je naša fešta“, a sjajna atmosfera koja uvijek vlada na koncertima popularnih Zadrana sinoć je bila fenomenalna, uz ovacije i horsko pjevanje publike.

Najveće oduševljenje publike izazvala je pjesme „Zora bila“, koju je publika u glas otpjevala s Bralićem i klapom Intrade, a potom je uslijedilo iznenađenje večeri kada su ovi majstori dalmatinske “pisme” iz sveg glasa zapjevali „Ne klepeći nanulama“.

Brojni dirljivi momenti, puno duše i emocije uz vrhunske vokaliste i razgaljenu publiku obilježili su sinoćnji dvosatni koncertni spektakl koji bi, sudeći po reakcijama publike, u Sarajevu svakako i nagodinu trebalo ponoviti. Klapa je publici zahvalila na vjernosti i predivnom dočeku, a nakon koncerta uslijedilo je druženje s fanovima koje je potrajalo do dugo u noć.

Premijerni koncert Tomislava Bralića i klape Intrade u Domu mladih producirala je i organizirala agencija Inter Connect iz Mostara. 

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?