Foto: Održan Humanitarni malonogometni turnir ‘4 kafića’ u Ljubuškom

Foto: Održan Humanitarni malonogometni turnir ‘4 kafića’ u Ljubuškom

Link na izvornu vijest

U Gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom održan je prvi humanitarni turnir pod nazivom “4 Kafića”. Ovo sportsko događanje okupilo je četiri ugostiteljska objekta – Amforu, Bel Ami, Hotel Hum i Sirius, s plemenitim ciljem prikupljanja sredstava za humanitarne svrhe. Grad Ljubuški s ponosom se istaknuo kao glavni pokrovitelj turnira, uz franjevački samostan i župni ured na Humcu, koji su pružili svoju punu podršku ovom hvale vrijednom događaju.Prikupljena sredstva od turnira bit će donirana u humanitarne svrhe, Udruzi roditelja djece s posebnim potrebama Duga i Rehabilitacijskom Centru za osobe s teškoćama u razvoju iz Ljubuškog, kao i lokalnim obiteljima koje su u potrebi.

Turnir je privukao izniman broj igrača kako iz Hrvatske, tako i iz Bosne i Hercegovine – među kojima su i aktualni i bivši sportaši, s istim ciljem – podržati humanitarnu svrhu ovog događaja i ispuniti ljubušku sportsku dvoranu entuzijazmom i izvrsnim sportskim vještinama.

Organizatori ovog spektakla su Udruga za razvoj sporta Ljubuški, pod vodstvom Luke Hercega, Martina Ivankovića, Ivana Zlopaše i Marka Vučića.

Večeras su se susreli Hotel Hum i CB Sirius i Restoran Amfora i CB Bell Ami.

Svoju podršku dolaskom dala su poznata sportska imena, poput hrvatskih rukometnih reprezentativaca Josipa Šarca, Davida i Mateja Mandića, Mateja Hrstića, te tenisača Ivana Dodiga.

Uz natjecanje, pripremljena je i bogata tombola sa zanimljivim nagradama uključujući dresove poznatih sportaša poput Ivana Perišića, Luke Modrića..

Ovaj turnir nije samo obilježio sportsku scenu Ljubuškog, već je pokazao zajedništvo i veliko srce ljudi koji podržavaju humanitarne svrhe, stvarajući nezaboravne trenutke za sve sudionike i posjetitelje. Svojom podrškom, ljubuška zajednica demonstrirala je kako se sportskim duhom i solidarnošću mogu ostvariti izvanredni rezultati za opće dobro.

Gordana Ilić / Radio Ljubuški

Objava Foto: Održan Humanitarni malonogometni turnir ‘4 kafića’ u Ljubuškom pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?