Raspjevana i rasplesana druga večer “Božića u Posušju”!

Raspjevana i rasplesana druga večer “Božića u Posušju”!

Link na izvornu vijest

Jučer je upriličen drugi dan manifestacije „Božić u Posušju“, a jednom rječju bilo je fenomenalno. Zabavni program su naravno započeli naši najmlađi, kasnije nastavili školarci, a na kraju oni nešto malo starijji. Posjetitelji na Trgu hrvatskih branitelja pjevali je zajedno izvođačima, bilo je i plesa i naravno ugodnog druženja.

Vrtićanci dječjeg vrtića „Veseli školarac“ otvorili su drugi dan manifestacije, program su nastavili učenici OŠ Franice Dallera Vir. Uslijedio je i nastup HKUD-a „Vrisak“ Vir, a predstavili su se i osnovci iz škola Čitluk i Vinjani. Upriličeno je i čitanje božićne bajke, kao i igraonice za djecu. Bila je tu i popularna Fotkaona, pa su tako svi koji su to željeli, napravili lijepu uspomenu.

Predstavio je se i Cheerleading klub Posušje, a atmosferu su zagrijali najmlađi članovi HKUD-a „Fra Petar Bakula“ Posušje našim tradicionalnim plesovima, gangom i diplama, i tako još jednom pokazali kako naša kulturna baština živi i prenosi se na nove generacije.

Prekrasnim i usklađenim glasovima, prisutne su obradovale i djevojke iz klape Zvizdan, a a sami kraj druge večeri manifestacije „Božić u Posušju“, bendovi „Rock akademije“ rasplesali su posjetitelje svojim nastupima.

I ovog drugog dana gastro ponuda bila je na nivou, a posjećeni su naravno i bili štandovi s prigodnim rukotvorinama. Podsjećamo da je manifestacija „Božić u Posušju“ humanitarnog karaktera, pa će tako i ove godine prihodi od prodaje bakalara, kuhanog vina, rukotvorina posuških škola, kao i dio prihoda privatnih izlagača biti doniran u dobrotvorne svrhe Caritasu biskupija Mostar-Duvno i Trebinje-Mrkanj.

Danas nastavljamo u istom ritmu, očekuje nas također bogat program. Nastupit će nam vrtićanci iz vrtića „Mama“ i „Šapica“, u programu su i čitanje bajke, kao i nastup OŠ Ante Brune Bušića Rakitno. U 17 sati slijedi ono što najmlađi željno iščekuju, a to je tradicionalno spuštanje Djeda Božićnjaka! Danas će biti upriličene i radionice za djecu u organizaciji gimnazijalaca, a kao šećer na kraju, publiku će veselim notama zabaviti tamburaški sastav „Forte“! Svi ste naravno dobrodošli!

Veliku fotogaleriju drugog dana manifestacije „Božić u Posušju“ pogledajte na sljedećim poveznicama: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02cv2BCNxxSH4RraRuJfUxYZ1pn7ZuigoSE2uac8FApeKnXEpkUYFT2HCyxJJrwPR8l&id=100066348771280&mibextid=Nif5oz i https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02W1mQeqW3oSgR9y2pk2LhzULcnP8VPMCrmsLxbmosp4Q3LdfAUXH4NHD9Ec8RTL3ml&id=100066348771280&mibextid=Nif5oz 

Radioposusje.ba

Objava Raspjevana i rasplesana druga večer “Božića u Posušju”! pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?