Uplatila mu više desetaka tisuća eura misleći kako je on…

Uplatila mu više desetaka tisuća eura misleći kako je on…

Link na izvornu vijest

Policijski službenici traže počinitelja prijevare protiv kojeg će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu

Žena (56) od lipnja ove godine uplatila je više desetaka tisuća eura osobi za koju je smatrala da je njezin kolega iz srednje škole, a s kojim je komunicirala preko društvene mreže. Nakon što je ta osoba prekinula komunikaciju, 56-godišnjakinja je shvatila da je prevarena. Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske u petak su zaprimili njezinu kaznenu prijavu.

“Naime, 56-godišnjakinja je u svibnju ove godine putem društvene mreže stupila u komunikaciju s osobom misleći da se radi o kolegi iz srednje škole. Tijekom dopisivanja zatražio je od nje financijsku pomoć te mu je u razdoblju od lipnja do prosinca u nekoliko navrata na različite bankovne račune uplatila više desetaka tisuća eura. Nakon toga osoba je prekinula komunikaciju, a 56-godišnjakinja je shvatila da je prevarena”, navela je Policijska uprava vukovarsko-srijemska.

Policijski službenici traže počinitelja prijevare protiv kojeg će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu.

Poslovni.hr

The post Uplatila mu više desetaka tisuća eura misleći kako je on… appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?