Redovito povećanje plaće za prosječno 18% svim dm zaposlenicima u siječnju 2024.

Redovito povećanje plaće za prosječno 18% svim dm zaposlenicima u siječnju 2024.

Link na izvornu vijest

U prosincu isplaćena 13. plaća, poklon kartice i poklon za djecu zaposlenika

Zajedno raditi na ostvarivanju uspjeha – način je poslovanja kojim tvrtka dmBiH iz godine u godinu ostvaruje odlične rezultate. Pokazali su to i rezultati ostvareni u poslovnoj godini 2022/2023. u kojoj je dmBiH ostvario rast prometa od 26,20%.

Za kraj godine, po ustaljenoj praksi, svim dm zaposlenicima isplaćena je i 13. plaća, a već od siječnja sljedeće godine ih očekuje redovito povećanje plaće od prosječno 18%.

„Iza svih naših rezultata uvijek stoji dm tim, odnosno svaki naš zaposlenik, koji u ostvarivanju ciljeva daje svoj doprinos. Vrlo smo ponosni i sretni što imamo mogućnosti adekvatno odgovoriti na zalaganje. Njegujemo poslovnu filozofiju „Živjeti posao drugačije“, u sklopu koje svim našim zaposlenicima jamčimo konkuretna primanja, ugodnu radnu atmosferu i pristup školovanjima i edukacijama te uravnotežen odnos privatnog i poslovnog“, izjavila je Emina Mušinović, voditeljica Resora Ljudskih resursa.

Osim 13. plaće, svi dm zaposlenici su dobili i poklon kartice u vrijednosti od po 80 KM, dok je svako dijete zaposlenika dobilo po 100 KM. Pored benefita u posljednjem mjesecu, dm zaposlenici regres primaju u punom iznosu plaće. Tijekom poslovne godine 2022/2023. u jačanje zajedništva dmBiH je izdvojio 1,5 milijun KM – priopćeno je.

The post Redovito povećanje plaće za prosječno 18% svim dm zaposlenicima u siječnju 2024. appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?