Želimo Vam sretnu Novu 2024. godinu, pogledajte novogodišnji vatromet iznad Gruda

Želimo Vam sretnu Novu 2024. godinu, pogledajte novogodišnji vatromet iznad Gruda

Link na izvornu vijest

Svim našim čitateljima, kolegama, suradnicima i poslovnim partnerima portal Grude Online želi sretnu, uspješnu i blagoslovljenu Novu 2024. godinu.

Oprostili smo se od stare godine i ušli u Novu 2024. godinu u kojoj se nadamo da će nam i ova godina donijeti obilje boljih i pozitivnih vijesti.

Portal Grude Online nastavit će i u 2024. godini s još boljim radom, s ciljem pružanja točnih, pouzdanih i brzih informacija o bitnim događajima javnosti, kako u našem mjestu tako i šire.

Hvala Vam što ste nas pratili tijekom protekle godine i bili uz nas, te svojim posjetama na portalu i društvenim mrežama pokazali da cijenite naš radi!

Ostanite i ove godine uz nas, a mi ćemo svakako biti tu za vas svakoga dana.

Uredništvo portala Grude Online još jednom Vam želi sretnu i uspješnu Novu godinu s puno zdravlja, uspjeha, ljubavi i svega najboljeg.

U nastavku pogledajte novogodišnji vatromet iznad Gruda:

Post Želimo Vam sretnu Novu 2024. godinu, pogledajte novogodišnji vatromet iznad Gruda je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?